Hack in The Box + Gratis Haxpo: 28, 29 30 mei

Dit jaar organiseert Hack in The Box naast de security conferentie een gratis side-event genaamd Haxpo.
Haxpo komt van “Haxpositie” waarbij meer dan 40 communites, hackerspaces, technologie bedrijven en hackers hun projecten en werkzaamheden laten zien. Dit jaar zijn de hackerspaces Randomdata, Sk1llz, Hack42, Bitlair en Tech-inc als hackerspace aanwezig, maar ook partijen als Awesomeretro, Toool, Nikhef en Great Scott gadgets en er wordt voor meer dan 20 teams een CTF wedstrijd georganiseerd.
Ook zal Mitch Altman aanwezig zijn om zijn wereld beroemde soldeer workshops te geven en zullen 3D printers in grote getallen aanwezig zijn.

De Haxpo heeft zijn eigen “track” met lezingen met onder-ander Phillip Zimmerman (bekend als de maker van PGP) die zal spreken maar ook partijen als Mozilla over de security van het Firefox OS en Randomdata hoe project-S tot leven is geroepen zijn van de partij.

Toegang tot de Haxpo is volledig gratis, alleen een registratie is nodig.

Daarnaast wordt er een Hackathon georganiseerd waarbij er prijzen te winnen zijn en er ook toegang tot de Security conferentie wordt verleend (de conferentie is normaal gesproken wel betaald, de content wordt wel gepubliceerd).