Workshop Mobile Hacking & Security in Hackerspace Sk1llz Almere.

WORKSHOP IS VOL, INSCHRIJVING GESLOTEN

 

Op 12 mei a.s. vindt er bij Sk1llz een workshop mobile hacking & security plaats. De workshop is afgeleid van de driedaagse workshop die Sk1llz-sponsor ITSX B.V. de afgelopen weken in Kuala Lumpur en Abu Dhabi heeft gegeven.

Onder meer zullen de volgende onderwerpen worden behandeld:

  •  iOS en Android security basics
  •   3G/4G en WiFi gebruik
  •   iOS encryption en password bypass techniques
  •   Android rooting en app reversing
  •   Forensics op iPhone en Android (waar staan interessante dingen)
  •   NFC apps op Android

Om 11:00 gaat Sk1llz open. De workshop begint om 12:00 (graag iets eerder komen dus) en duurt tot 17:00 (met mogelijkheid tot uitloop). De kosten zijn 5 euro voor niet-leden van Sk1llz en gratis voor Sk1llz-leden. Hoewel aanmelden niet verplicht is, is het verzoek wel dat je een mailtje stuurt naar info@sk1llz.nl als je wilt komen. Neem je eigen device mee, Sk1llz heeft geen devices voor je om mee te spelen. Uiteraard gebeurt dit spelen op eigen risico 😉

Heb je zelf wat bij te dragen aan de workshop, mail dan even met ralph@sk1llz.nl.