Open Dag Hackerspaces: 31 maart 2012

Op 31 maart zullen hackerspaces verspreid door heel Nederland de deuren openen. Kom langs als wil weten wat hackers bezighoudt en waar zij mee bezig zijn. Welkom!

Iedere space heeft een eigen programma met daarin lezingen, demo’s en workshops. Om een idee te geven: uitlezen OV-chipkaart, werken met lasercutters, lightpainting, radio, lockpicking, workshops arduino, demo jakobsladder (vonken!), linux, draadloze beveiliging, cnc frezen, SIP, informatiecompressie, audio en videobewerking, python, microcontrollers, retro gaming, databending, rondleidingen, gebruik vintage hardware… slechts een fractie van alles wat er te doen is!

Alle rede dus om langs te komen! Kijk voor een deelnemende space in de buurt, en het volledige persbericht, op het tabblad Open Dag, of klik –> hier <–.