Nederlandstalige Arduino Forum

Nederlands Arduino Forum

Beste Arduino enthousiastelingen,

Internet is sinds 20 december een nieuwe forum rijker : http://www.arduinoforum.nl/ . Dit forum is bedoeld voor alle Nederlandstalige Arduino liefhebbers om in je eigen taal ervaringen uit te wisselen, projecten te showen, hulp te vragen of gewoon gezellig te kletsen. Allemaal Arduino gerelateerd natuurlijk.

Waarom dit forum?

Na een discussie in een irc chatbox, vroegen wij ons af waarom er eigenlijk geen Nederlandstalig Arduino forum bestond? Over Arduino lezen en schrijven gaat de meesten in het Nederlands net iets makkelijker af dan in het Engels. Zeno had nog wel wat webruimte over op zijn server en stelt voor er zelf een forum te beginnen. Duality en Bigred vonden dit een prima idee. De domeinnaam arduinoforum.nl was snel geregistreerd en die zelfde avond kwamen we bij elkaar in onze hackerspace TkkrLab en zijn we begonnen met dit forum.

Alvast welkom op http://www.arduinoforum.nl/ en ik zie jullie snel!

Met vriendelijke groet,

Marco aka Bigred
Robert aka Duality
Dave aka Zeno