Openingsfeest hackerspace Bitlair te Amersfoort

Zoals jullie mogelijk al weten, is de Amersfoortse hackerspace Bitlair open en actief. Om dit te vieren hebben we een openingsfeest met barbeque georganiseerd! Kom dus langs en breng vrienden en mooi weer mee.

Onze hackerspace is van alle gemakken voorzien en is compleet met vuurkorf en bergen hout zodat we menig avond ook gewoon buiten kunnen zitten. Intern delen we de ruimte met De Jonge Onderzoekers en zo delen we dus ook gereedschappen en onderdelen en zijn we dus al grotendeels ingericht.

Als je wilt dat wij vlees voor op de barbeque inslaan, dan gaat dit rond de 8 euro kosten. Het feest begint dus op 4 juni om 15:00h en duurt zolang als het gezellig is of er willekeurig mensen in slaap vallen.

Donaties zijn erg welkom, in geld en spullen (zie Stuff we need), dus kijk even wat je kunt missen voor vertrek.

We zitten op de Heiligenbergerweg 144b in Amersfoort, parkeren kan tegenover bij het ziekenhuis, de space zit aan het einde van een smalle oprit aan de linkerkant. Voor meer informatie, zie ook het kopje Contact op de website.

Meld je even aan op de wiki als je komt: https://wiki.bitlair.nl/index.php/Openingsfeest